Снимка: БулфотоМасово гласуване на българите в чужбина - нашенците в Западна

...
Снимка: БулфотоМасово гласуване на българите в чужбина - нашенците в Западна
Коментари Харесай

Масово гласуване на българите в чужбина. Някъде се притесняват дали ще стигнат бюлетините

Снимка: Булфото

Масово гласоподаване на българите в чужбина - нашенците в Западна Европа се активизираха, с цел да дадат своя избор на парламентартите избори. 

Пред някои секции във Англия, Испания и Германия и на доста други места на опашка чакат десетки наши сънародници, пред други - стотици. Масов е и вотът в Съединени американски щати.

Любопитното е, че даже намиращата се на неловко място секция в края на австрийската столица Виена, е цялостна с искащи да дадат своя избор.

В Германия има съществени опасения измежду уредниците на изборите, че има възможност да не стигнат бюлетините. За това сигнализира журналистът Петър Пунчев в ефира на Изборното студио на телевизия Bulgaria ON AIR.

" Очакваните над 70 хиляди бюлетини биха могли да се окажат незадоволителни. Има 69 разкрити секции за гласоподаване. Бройката на българите в Германия доближава 400 000 души ", съобщи Пунчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР